Live

LIVE PROGRAMMA - Cultuursynergie in de Cosy Corner Chez Eline


Chez Eline ondersteunt de lokale en culturele sector door een synergie te bouwen (Coronaproof).  In de Cosy Corner biedt ze een platform aan culturele activiteiten in combinatie met een menu op maandagavond.

Af en toe vindt ook bij de Brunch op zondagvoormiddag een  gratis 'cultureel aperitief' plaats, waar de artiest de hoed mag gebruiken.


CONCEPT : In de prijs van het menu op maandagavond zit de vergoeding voor de artiest(en) inbegrepen.  Daarom streven we telkens naar een minimum van 20 personen (inschrijvingen).  De zaal biedt maximaal (Corona-gewijs) plaats aan een 40-tal personen.

Bij groot succes wordt een 2de ronde of set voorzien.

BRUNCH 20 september -

The Chili Sleffers


4 klassieke muzikanten die eigenzinnige covers brengen van bekende popsongs. Tatiana, Laura, Tinne en Bart knallen op Lady Gaga of rocken even op Led Zeppelin, daar worden ze vrolijk van.

MENU MUSICALE

28 september - Pierre Anckaert


Pierre Anckaert, opnieuw verfijnd rasecht talent van onze regio en in Mechelen ook gekend als leraar op het Mechels Conservatorium. Hij brengt als verrassing een solo-set op gitaar.         VIDEO

MENU MUSICALE

12 oktober - Vranken / Tzemach


Pianiste Margaux Vranken kreeg een klassieke opleiding en studeerde jazz aan het Brusselse conservatorium. In 2012 richtte ze PINTO op met wie ze de publieksprijs won op het concours van de Brusselse Jazzmarathon. Ze volgde de internationale workshop van het Sienna Jazz Festival en studeerde in de U.S. (Boston) aan het Berklee Global Jazz Institute bij Danilo Perez. Na het behalen van haar Master degree daar, keerde ze terug naar België. Kom haar ontdekken met een nieuw project : eigen composities met guitarist Lior Tzemach!          VIDEO

Brunch concert 18 oktober - Esi Nri


De akoestische muziek van Esi Nri neemt je mee op reis naar een wereld waar de tijd lijkt stil te staan. Accordeon en (alt)viool/nyckelharpa doen het moment versmelten in een sfeervolle harmonie. Kom, luister, ontspan en geniet!
MARJOLEIN COOLS: accordeon
KOEN VANMEERBEEK: (alt)viool en nyckelharpa

26 oktober - Gabahin


ERIK TAELEMANS (België- marimba) en ADIL BENHSAIN (Marokko- Arabische luit) brengen met Gabahin een originele versmelting tussen Westerse en Zuid-Amerikaanse muziek.

9 november


Boogaleo Trio

Boogaleo Trio speelt sfeervolle jazz, toegankelijk voor elk publiek. Op 9 november mag U een mix verwachten van jazz, soul, latin music, boogaloo en jazz met oriëntaalse tinten.
   LEO TEUGHELS : saxen (soprano, alto, tenor, bariton) , dwarsfluit en chromatische harmonica
   BRANDON SAEYVOET : Piano, hammond / bass pedals
   CHRIS JORIS : percussie / drums

We werken aan een nieuw sterk programma

met alvast volgende namen :

- Koukles Orientaalse Dans

- Gabahin

- Duo Vranken Tzemach

- Vaganée komt terug

- Manten Van Gils

- Treehouselane

- Yalja

...

Eline Chez Eline